Menu Sluiten

Afwatering Sanitair

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Afvoerbuizen Nieuwbouw – Afvoerbuizen Verbouwing – Afwatering Nieuwbouw – Afwatering Sanitair – Afwatering Verbouwing – 

Wenst u meer info over afwatering sanitair kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Afwatering Sanitair

Deuren | Hout | Interieur | Sanitair | Ramen En Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afwatering sanitair

resultaten voor afvoer rental taxi riool slotenmaker afvoer put wc antwerpen afvoer riolering ontstoppen kosten versterker keuken afvoer schuur ontstopping ontstoppen wc wat kost riool ontstoppen planken wc ontstoppen riool ontstoppen kosten riool ontstoppen alle wtcbpublicaties over afvoer afvalwater gebruikt. Deel installaties voor de afvoer van afvalwater in gebouwen. Voorstel van sanitair reglement. Praktische toepassing van het sanitair reglement. Sanitair reglement betreffende de bescherming van het drinkwater en de waterafvoer van gebouwen. Ontwerp en dimensionering van de afvoer van waterbesparende wc s. gescheiden afvoer van afval en hemelwater. Talentofill badvul afvoer en overloopgarnituur grohe belgi nv afwatering sanitair schatting aanvragen Service contact service contact. Planning en advies planning en advies. Talentofill badvul afvoer en .

architectenbureau projecten nieuws publicaties vacatures contact servicestation met hotel e texaco grootbijgaarden kantoren retail en utility architectuuropdrachten en bouwprojecten nl en volgend projectnieuw kortrijk tuinwijk . Vorig projectonderwijs en navorsing bis terug grootbijgaarden de typische landschapskenmerken van het pajottenland met zijn glooiend heuvellandschap vlakke plateaus zachte hellingen en hoogstamboomgaarden vormen een uitgangspunt bij uitstek om de nieuwe servicezone voor texaco grootbijgaarden ruimtelijk vorm te geven. De centrale inplanting van het dienstgebouw zorgt voor een duidelijke orintatie visualisatie abscis architecten de aanwezigheid van hoogstammige fruitbomen is n van de typische landschapskenmerken van het pajottenland visualisatie ab.

Interesse in Afwatering sanitair

populaire projecten badkamerrenovatie dakwerken gevelwerken gyprocwerken isolatiewerken keukenrenovatie pleisterwerken ramen en deuren renovatiewerken schilderwerken vochtbestrijding zonnepanelen vind de beste badkamerspecialist voor jouw project start nu gratis amp vrijblijvend inloopdouche plaatsen wat kost een inloopdouche plaatsen hoe plaats je een inloopdouche wat zijn de belangrijkste aandachtspunten lees verder voor meer informatie over de prijs en de montage van een inloopdouche. Start gratis offerteaanvraag wil je liever de inloopdouche laten plaatsen gebruik dan onze tips om te besparen op de kosten en vergelijk offertes van vaklui Een keuze maken in afwatering sanitair Ga naar onze gratis en vrijblijvende offertedienst om met.