Menu Sluiten

Aanbeveling Thermostatische Kraan

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE is ‘s werelds marktleider in de sanitairbranche

Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt. Onze kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel om je overal en altijd “Pure Freude an Wasser” te bieden.

GROHE voor je badkamer

Designs dat bij je past. Van kranen en douchesystemen tot douche-wc”s en keramiek – geniet van een perfecte ervaring met GROHE. (meer info)

GROHE voor uw keuken

Welkom bij het slimste productportfolio in de branche, waar keukenkranen, watersystemen en consumentgerichte functies worden gecombineerd met een uitstekend ontwerp. Geniet van de ultieme GROHE keukenervaring. (meer info)

GROHE SENSE – De slimme watersensor

GROHE Sense detecteert de aanwezigheid van water, controleert de temperatuur en vochtigheid en meldt problemen meteen, voordat ze tot iets ergers kunnen leiden. (meer info)

Onze kernwaarden

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Vierfundamentele pijlers. We leggen de lat extreem hoog zodat je altijd hetverschil kunt voelen wanneer je een GROHE kraan of douche gebruikt.

GROHE vind je inmiddels in meer dan 130 landen wereldwijd.

01076580107658

More info

tags: Thermostatische Kraan – Beste Thermostatische Kraan – Goede Thermostatische Kraan – Kwaliteitsvolle Thermostatische Kraan – Spoelbak Keuken – 

Wenst u meer info over aanbeveling thermostatische kraan kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Aanbeveling Thermostatische Kraan


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbeveling thermostatische kraan

NO AI

eng nl sitemap bronnen home wie zijn we duurzaam bouwen project kopen nieuws contact project globe epb project globe technische details economischecologische balans epb evolutie kopen epb energieprestatie en het binnenklimaat van gebouwen het project globe van green immo is niet gebonden aan de epbreglementering omdat de stedenbouwkundige vergunning werd aangevraagd voacuteoacuter juli . Het project is vandaag nog niet ingevoerd in de epbsoftware. De passieve thermische prestatie de materiaalkeuze en de aangewende technieken leveren evenwel een epeil op dat veel beter is dan wat de ordonnantie oplegt vandaag is dit nog e vanaf juli is het e meer info bekijken over aanbeveling thermostatische kraan Vanaf is de certificatie van de gebouwen verplicht voor vastgoedtransacties en wordt het epeil van het gebouw berekend. Uit het onderstaande overzicht van de verschillende eisen van de epbordonnantie en de prestaties die het project globe kan laten optekenen.

.

Het laatste nieuws over Aanbeveling thermostatische kraan

.