Menu Sluiten

Afwatering Buizen

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Afvoerbuizen Nieuwbouw – Afvoerbuizen Verbouwing – Afwatering Nieuwbouw – Afwatering Sanitair – Afwatering Verbouwing – 

Wenst u meer info over afwatering buizen kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Afwatering Buizen

Sanitair | Bouwmateriaal | Deuren | Bouw | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afwatering buizen

rsaquo overslaan en naar de inhoud gaan martens hoofdnavigatie producten sluit submenu riolering sluit submenu betonbuizen betonputten grachtelementen buitenhuisriolering drainage drukleiding kabelbuis polyester beton goten lijnafwatering horizontaal en verticaal transport sluit submenu kraanverhuur machineverhuizing speciaal transport overslag asbestsanering montage bouwmaterialenhandel sluit submenu binnenhuisriolering buitenhuisriolering hemelwaterafvoer drainage kabelbuis electriciteitsleiding drukleiding folies dekkleden hulpmaterialen bevestigingsmaterialen dakmaterialen vast vlakke platen dakmaterialen rollen dakmaterialen vloeibaar polyester beton goten lijnafwatering tuinassortiment bouw en installatie sluit submenu buitenhuisriolering binnenhuisriolering hemelwaterafvoer drainage electri.

home aluline dakgoten afvoerbuizen realisaties offerte contact afvoerbuizen home afvoerbuizen bekijk enkele van onze realisaties is uw interesse gewekt contacteer ons voor meer info of vraag vrijblijvend een offerte afwatering buizen raming aanvragen Offerte aanvragen aluminium afvoerbuizen aluminium afvoerbuizen voor regenwater aluminium afvoerbuizen voor regenwater zijn d oplossing om de afwatering van uw dak te verzekeren op een duurzame n esthetische manier. Ingewerkte afvoerbuizen buiten de standaarduitvoering bestaat mits oveeg de mogelijkheid om afvoerbuizen te plaatsen die afwijken … Kleuren aluminium afvoerbuizen beschikbare Aandacht over afwatering buizen kleuren toebehoren de toebehoren lastenboek lastenboek voor de levering en plaatsing van afvoerbuizen technische fiche technische fiches van voorgelakte en po.

Interesse in Afwatering buizen

onthaal probemal activiteiten geschiedenis structuur producten buizen en aanvullende stukken toezichtkamers kolken watertanken andere probmal producten andere producten in de handel kwaliteit voortdurende verbetering benormerk cemarkering referenties contacten links bannire probemal start probemal activiteiten activiteiten probmal is gespecialiseerd in de fabricage en de verkoop van betonnen producten voornamelijk bestemd voor de afwatering waterzuivering en rioleringswerken toezichtkamers buizen afwateringsbuizen kolken watertanken de productievestiging in malmedy is uitgerust met een volledig geautomatiseerde betoncentrale een moderne productielijn voor buizen een testbank die de automatische controle van de totale productie van buizen mogelijk maakt productieuitrusting voor kolken die de fabricage van verschillende afmetingen toelaat een productielijn voor watertanken een nieuwe productieeenheid voor standaard en op maat toezichtkamers een moderne en performante mbk stalen kooi lasmachine een buizenpers die de controle van de betonweerstand m.