Menu Sluiten

Afvoerbuizen Verbouwing

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Afvoerbuizen Nieuwbouw – Afvoerbuizen Verbouwing – Afwatering Nieuwbouw – Afwatering Sanitair – Afwatering Verbouwing – 

Wenst u meer info over afvoerbuizen verbouwing kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Afvoerbuizen Verbouwing

Deuren | Bouw | Sanitair | Ramen En Deuren | Hout | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afvoerbuizen verbouwing

contactgegevens adres spreeuwenstraat b lummen tel. .. Email bvbawilboypandora.be laat uw vrienden ook kennismaken met deze site. Dakwerken een dak biedt vandaag mr dan alleen maar bescherming op een woning het bepaalt mee de uitstraling van uw woning. Uiterlijk en functie zijn daardoor dus onlosmakelijk verbonden. Onze vakmensen n het gebruik van uitsluitend kwaliteitsmaterialen bieden u de garanties waar u als klant naar op zoek bent. U kan niet enkel op ons rekenen voor de herstelling of vernieuwing van uw hellend dak maar ook voor alles wat daarbij komt kijken afvoerbuizen verbouwing leverancier Denk daarbij aan dakgoten het plaatsen van lood rond schouwen en nog vl meer. Hieronder vind u een selectie van wat wij u zoal kunnen bieden. houtstructuur voor de opbouw van een hellend dak wordt vertrokken van gordingen en eventueel spanten. Deze worden verder afgewerkt met kepers een onderdak tengellatten en panlatten. Voor het dakhout wordt doorgaans gebruik gemaakt van de houtsoorten oregon roodnoorse den of epicia. D.

spring naar inhoud home verwarming sanitair elektriciteit domotica subsidies vacature contact sanitair lekker genieten van een mooie badkamer sanitair u droomt het en wij plaatsen het onder het begrip sanitair valt alles wat er tijdens de nieuwbouw of verbouwing renovatie van een gebouw geplaatst wordt in de badkamer slaapkamer toilet douche enz. Met als doel de verzorging van het lichaam. Van waterleiding kraan tot afvoer riool alles wat er tussen zit valt onder dit begrip. Aan sanitair in woningen worden andere eisen gesteld dan aan dat in bedrijven en dergelijke bent u geïnteresseerd in de prijs van afvoerbuizen verbouwing Er is enorm veel keuze aan vorm materiaal mogelijkheden en gebruiksdoel op de markt. In het aanbod is duidelijk verschil in kwaliteit en prijs van het sanitair en overig materiaal. Geen nood wij helpen u maar al te graag met het maken van de juiste keuze. Vind de juiste balans terug in een perfect afgewerkte badkamer of lees ontspannen uw krant op een rustgevend toilet. Van idee tot afwerking plaatse.

Het terrein van Afvoerbuizen verbouwing

gratis nummer nruocoaesc container huren rolcontainers container steenpuin zand container steenpuin zand container bouwen sloopafval container groen tuinafval container hout container grofvuil gemengd afval container papier en karton container glas container asbest andere afvalstromen containerpark recyclage glas recyclage hout recyclage recyclage kunststof recyclage ramen en deuren recyclage bouwafval onze locaties contact gratis offerte nl nl fr fr container huren voor steenpuin met meer dan zand een afvalcontainer huren voor steenpuin bent u aan het bouwen of verbouwen en wilt u voordelig een container huren voor het afvoeren van het steenpuin dat vrijkomt bij het slopen van muren uitbreken van vloeren dakrenovatie en andere verbouwingswerken bij bruco containers kan u nvoudig en goedkoop een container huren snel geplaatst en opgehaald wanneer u dat .