Menu Sluiten

Afvoerbuizen Sanitair

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Afvoerbuizen Nieuwbouw – Afvoerbuizen Verbouwing – Afwatering Nieuwbouw – Afwatering Sanitair – Afwatering Verbouwing – 

Wenst u meer info over afvoerbuizen sanitair kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Afvoerbuizen Sanitair

Hout | Bouw | Ramen En Deuren | Sanitair | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afvoerbuizen sanitair

longin service professioneel particulieren services offerte aanvraag contact jobs nieuws menu professioneel al meer dan jaar in longin service specialist in industrile reiniging. U kunt bij longin terecht voor ecologische en innoverende milieutechnieken voor openbare en industrile reiniging voor het beheer van technische installaties voor afvalstoffenmanagement en voor het inspecteren en reinigen van riolen en andere afvoerbuizen. Sinds is longin service onder leiding van zaakvoerder bert longin in de weer om zijn klanten de beste service te bieden. Wij staan voor u klaar gezondheidszorg longin service heeft de nodige tools om sites met complexe septische en sanitaire installaties zoals in de gezondheidszorg te onderhouden. Lees meer parkings zowel voor bovengrondse als ondergrondse parkings kan u beroep doen op longin service. Wij staan voor u klaar lees meer onderwijs in onderwijsgebouwen worden de leidingen intens belast afvoerbuizen sanitair zorgt voor een snelle ROI Het is dus een hele klus om deze infrastructuur te onderhouden. Lees meer aannemers longin.

lauwerysendriesen merksplas particulieren sanitair warmtepompen airco verwarming ventilatie elektriciteit totaalconcept professionelen sanitair hvac elektriciteit bim realisaties jobs over ons contact home particulieren sanitair sanitair sanitaire werken en leidingen wanneer je gaat bouwen of renoveren moeten de nodige nutsleidingen voor de toe en afvoer van water voorzien worden. Bij ons kan je terecht voor alle sanitaire werken . Samen met jou bespreken we de gewenste sanitaire aansluitingen. Op basis hiervan werken we een prijsvoorstel uit. We plaatsen de nodige leidingen en afvoerbuizen voor bad douche en toilet. Daarnaast monteren we de toestellen en kranen en zorgen we ervoor dat alles correct is aangesloten. Badkamerrenovatie indien je wenst kunnen wij de totaalinrichting van je badkamer volledig uitvoeren. Minder zorgen voor jou want je moet niet meer op zoek gaan naar meerdere aannemers om de werken te laten uitvoeren De vergoeding voor afvoerbuizen sanitair Alles begint met een goed gesprek. We nemen uitgebreid de tijd.

Het laatste nieuws over Afvoerbuizen sanitair

times home loodgieter sanitair renovatie over ons contact toggle navigation loodgieter ontstopping sanitair rioleringswerken cv dakwerken problemen komen nooit op een goed tijdstip. Gelukkig kunt u rekenen op onze depannage service. Afspraak maken loodgieter antwerpen onze diensten loodgieter ontstopping sanitair rioleringswerken cv dakwerken problemen komen nooit op een goed tijdstip. Gelukkig kunt u rekenen op onze depannage service. Afspraak maken loodgieter antwerpen onze diensten een loodgieter nodig in antwerpen bel direct of mail ons loodgieter loodgieter in omgeving antwerpen een oerdegelijke loodgieter nodig in de regioantwerpen voor uw sanitair ze zijn zeldzaam maar ze bestaan loodgietersani joris verzorgt de levering installatie en onderhoud van uw centrale verwarming en sanitair ontstoppingsdienst ontstopping dienst regio antwerpen geurhinder water in uw gootsteen na.